Grafiese Goue Brokkies (IsraEL-) Waarheid

Om mee te begin:  Die heel oorspronklike weergawe /inligting /boodskap /produk is altyd die suiwerste…

Die Awdam( Wit Ras /H.119) was blykbaar aanvanklik onsterflike ligwesens – iets soos die engele.  Die vyand of “slang”( saTan) het die Awdam egter in sterflike materie laat verval weens #dit’se “gemeenskap”( seks) met Eva – volgens verskeie Skrif insluitend die Boek van Henog!!  En sedertdien het Gen. 3:15 se- “jou /slang”-saad telkens gepoog om die oorspronklike Awdam Ras verder te besoedel…!!! – soos in Gen. 6:12;  Gen. 11;  18 … Num. 25;  31:16;  Neh 13:3, 25 … tot met vandag se glo-ba(bel)-lustiese #jew world (dis)order*

Net so met “die evangelie” — of eintlik die, “Getuienis”;  of die #Blye Tyding—vir SiON( Jes. 52:7) — talle bronne /navorsings beskikbaar oor waarom die (sg.) “evangelie”( – en die messiah /wat aanbid word) glad NIE MEER DIE SELFDE /Jeshua… as Die Oorspronklike is __NIE!*

Hierdie studie /projek oor die Nuwe Testament se wortelkonneksies /of naelstring met die #Tanakh – wat deur die (hoer-)kerk geaborteer is, het dan veral die volgende kritieke foute slag/gate en/of … dodelike dwaalkwessies op nuut in die kalklig geplaas :

(1)  Die Blye Tyding :  JeshaJaH 52:7 – van redding “vir Sion” of die 12 Stamme JisraEL-Nasies( /WiT Weste* /Jak. 1:1) word eintlik primêr die Getuienis genoem_nie , “die evangelie”, nie!!  Sodat bv. Opb. 14:6 se “ewige evangelie”, eintlik dus die “ewige getuienis” moet wees! 

Terloops :  waarom word daar nooit in enige (hoer)kerk oor Opb. 14:6 ge(s)preek nie!?  Want dan sal dit die (Ewige) Tanakh( Die Weg…) moet betrek, soos Deut. 23:2… -wat die (hoer)kerk eeue gelede al egter “verlaat” het( 2Pet. 2:15);  of synde, van AF…GEHEL  het=2 Thes. 2:3 …

(2)  Moderne “christen/dom”( die hoer/kerk) is n doodskulte_vir die AWDAM  aka :  baie letterlik n – “replacement theology”!!

Eze 14:15
If I cause noisome  beasts to pass through the land, and they spoil it, so that it be desolate [- of Awdamites*]
that no man[= Awdamiet =WiT Persoon /H.119]
may pass through because of the beasts …>

>Ek het onlangs na baie jare weer deur Rosettenville( Jhb.) se hoofstraat gery – wat eens n voorste uithangplek was /n oud Hillbrow in die kleine :  nou letterlik n haaglike klaaglike en aklige krotbuurt…met geen/zero Awdamiete nie …!!?!***
     (- tipies pietSNOT/KOP-doek en r.s.g. –brigade /#-TARDISTE se “heilige liewe nuwe” sydafri-kakkie…)

(3)  Daar word 2 verskillende “evangelies” aan die wereld /#skape verkondig :  Die een kan as die – “SMAL Weg Waarheid” bestempel word( – waarop baie-MiN! hulself begeef);  die ander is die breee… pad__ van Bileam se besoedelingsleer na die VERDERF… >Gen. 6:12 ;  Num. 25;  31:16;  2Pet. 2:15;  Judas :11;  Opb. 2:14 …ens…

Daar word n ophef deur die hoer/kerk gemaak van sg. “christen” vervolging, maar #dis tjoep stil oor die Ware IsraEL-Vervolging in verskeie opsigte.  Soos die konserwatiewe nasionalisties patriotiese … publiek /gemeenskap op sosiale media ge-ekskommunikeer /gesensuur –en selfs hul werk verloor en gestraf_word vir so genaamde “haatspraak”( ??), net so word die (IsraEL) Waarheidstryders op alle gebiede onderdruk verdruk en gedomoniseer!

Die kwessie /turksvy… van die IsraEL-Waarheid word NOOIT op die naam (aan)gespreek deur die hoofstroom betrokkenes /(hoer-)kerk /subjekte of organismes /instansies /gedrogte nie_want #dit durf nie DIE WAARHEID  op Die Naam te noem nie!!! –soos #dit ook nie die Ewiglewende se @APARTHEIDS( /’Heilige) Name wil noem nie …synde om darem ook nou nie …slapende #skape  wakker te maak nie…!*

(4)  Die veelbesproke “heidene ” …onder die Grieke /Romeine word deurgans geheg aan pertinente Tanakh-terme soos :  “heiliges( ?) ;  uitverkies /uitverkorenes, heerlik/es/-heid, geliefde(s), geroepe(nes), gelowiges, verborge/nes/heid”;  en selfs “die waarheid”;  “die verstrooi/ing/des” en die “uitverkore vrou” — alles wat in die hele kanon altyd met net Huis Jakob ;  Die VOLK*( -nie “die kerk” NIE!!) /of die 12 Stamme /WiT Weste –Jak. 1:1, vereenselwig word.

(5)  En weer!! – die woord “kerk”, kom ZERO…!* keer voor in die oorspronklike geskrifte maar die hoer/kerk /christen-dom sal teen Gods-wil-en dank daarmee vol-HARD …tot die oordeelsdag.  Want “kerk” is omskep in n “geestelike”… #konkoksie /’bruid’ …gebroedsel …-ding;  terwyl Die Waarheid vir ewig :  Die (Fisieke) “VOLK” /12 Stamme /WiT Weste( Jak. 1:1 /Opb. 21:12) sal bly!!

DIE 4 “GETUIENISSE” (Mat. /Mark. /Luk. Joh.) :

HOE PAS HANDELINGE  IN  DIE  PRENTJIE :

ROMEINE :

KORINTE :

GALASIËRS :

EFESIËRS :

FILIPPENSE :

KOLOSSENSE :

THESALONISENSE :

TIMOTEUS & TITUS :

HEBREËRS :

JAKOBUS :

PETROS :

1 & 2 JOHANNES :

JUDAS :

OPENBARING :