Die “11:9”-komplot

Ek was baie trots op my Geskiedenis-punt in matriek.  Veral die dramatiese  geskiedenis van die “Franse Rewolusie” en Napoleon Bonaparte het my verbeelding aangegryp en gefassineer (- en d. Groot Trek /Bloedrivier … op laerskool).  Geskiedenis was ook my hoof vak vir 4 jaar op onderwyskollege*

The Death of Louis XVI

Máár… toe ek byna 30 jaar later my eerste boek voltooi het, “Die Klug  van Alle Kennis” (2000), was ek egter ontnugter, en feitlik in ʼn chroniese staat van post-traumatiese stres-sindroom!*  En dít was die gevolg daarvan dat ek ‘n alternatiewe  weergawe, en riller-feite bekom het — uit verskeie oorde /bronne, van wat dié Franse revolusie /-sage, en feitlik die hele wêreldgeskiedenis -EN /VERAL ook van Bybel- /kerkgeskiedenis* (en dogma) – éintlik  ten grondslag lê …~!* —

 • of te wel /inmiddels, toe ek ontdek wat “agter die wêreldverhoog /(yster-)gordyne” éintlik aan die gang is …~!*
 • ’n mees onderskatte maar (kritiek-)toepaslike en bekende gesegde lui /natuurlik:  “All the world’s a stage …” – in verskeie opsigte!*

Een van die aantal bronne wat die vermelde alternatiewe of verborge (riller-)geskiedenis  van die wêreld weer bevestig het, was gevind by “Rumormillnews.com” (Sept. 2010 – eie toep. /klem) – :

For those of you who don’t know your history very well… the French Revolution CHANGED EVERYTHING!!

            One major group [Illuminati  was behind it] …

            (- a.d.h.v. d. Jesuïte priester, Adam Weishaupt …&kie)

Trina Mason - MAY DAY! Remember who planned your bave new world! The Bavarian Illuminati was created by Adam Weishaupt. Weishaupt became deeply anti-clerical, resolving to spread the ideals of the Enlightenment (
Adam Weishaupt

            One of the things done behind the scenes was to get control of the GRAIN  so that the people were experiencing a lack of food. THIS WAS DONE BECAUSE HUNGRY PEOPLE ARE EASIER TO CONTROL AND USE FOR YOUR PURPOSES!
            [- let asb. baie NB. op wat i.d.v. ook in d. ‘nuwe SA’kakkie’ – en wêreldwyd besig is om te gebeur = d. sg. ‘voedselsekerheid’-sage ~!*]

            PLEASE believe me when I tell you that EVERYTHING IS SCRIPTED!!! [= ‘_is a stage’ >Shakespeare]
            …. almost EVERY major news story that comes out everyday is a symbolic CODED MESSAGE that exposes part of The Plan
            … if ‘they’  succeed, EVERYTHING WILL CHANGE!!  Just like it did due to the French Revolution.

▓        Whatever is pouring out of the daily news as ‘FACT’  when in reality it is ALL propaganda [-kondisionering /‘breinspoeling’] to get you to see things ‘their’  way.

            Reclaim your minds and use them for good.
               (- dít geld veral ook d. godsdiens- &/of geloofstaat /-toestand v.d. Blanke christendom! –
               – wat, soos gesien sal word eintlik … ‘a prison for your mind’ is = The Matrix)

            WE ARE IN A WAR FOR OUR VERY SURVIVAL!! and due to the truths above I fear for the human race … because ‘they’  have gotten us surrounded by so many layers of lies ….
            The SYMBOLISM  DOESN’T LIE!! It cannot. I or others may decode it incorrectly at times but the symbols themselves are the CODE [= ‘The Matrix’] with which we can understand EVERYTHING that is really going  on… that much I promise is the truth.               (- ‘simboliek’ of/& ‘subliminale’ of ‘onderbewusyns’-propaganda of/& kondisionering /breinspoeling /hipnose = d. ‘Matrix’ v.d. NWO … – én d. ‘algemene HOER-kerk’~!* ;
               ‘HOER-’ = Jes 51:22 ;  Sag 2:7;  Op 17;  18 ..)

Nou – met bogenoemde, “sybolism cannot lie”, in gedagte – asook die bevindings van vele verwante navorsers – dat die “Franse Revolusie” die begin was van ʼn absolute sataniese /Vrymesselaar- /geheime wereldregering-agenda met ‘n bepaalde einddoelwit op aarde (= NWO /’globalisme /Opb. 13), beskou sodoende die volgende hoogs veelseggende asook haarrysende  amptelike /gedokumenteerde uitlating – :

Secretary of State Condoleezza Rice used a February 8 speech in Paris to extol the Bush administration’s “global democratic revolution” which she says

          continues the work of the 18th century French Revolution …
               (The New American, March 7, 2005 ;  eie klem;
               democratic’ = o – so d’s waaroor ‘demoNE-krasie’ ÉINTLIK  gaan …~!!!►;
               –  let op dat ook d. ANC pal d. terme, ‘revolusion, change/ TRANS_formation …’ gebruik! ~ :  vír wat /& wié ;  en ván wat wat …-se GRUWELS  alles nie …!*?*~
               –  waarvan die beleerde /gekaapte & gekontamineerde ‘[hoer-]kerk’- /‘christendom’ /-system  ‘n vername komponent uitmaak = Op 17:4, 5;  18:4 – ens. …!*).

Tot ʼn groot mate is die wêreld se “amptelike  gedokumenteerde geskiedenis …”/-bronne, materiaal, onderwys, media(-niete /-GEITE!*) … DUS  ’n totale “gefabriseerde, gestruktureerde, amptelike  LEUEN” /BEDROG / KLUG /ILLUSIE /…-POPPEKAS~!* … – insluitend (HEL-laas!*) die “christelike”godsdiens- /geloof /(HOER-)kerk-sisteem /-paradigma /-raamwerk …~!*
((Babylonian Mystery Religion – Key of David with Gerald Flurry
https://youtu.be/9ueZ2ppEV-c
Die 2 vroue van die boek van Openbaring
https://youtu.be/YovHsfYQAGc ))

Die mens/dom spandeer dus jare en dekades en baie geld, (emosionele)energie, opofferings … bloed, sweet en trane in opvoeding+ onderwys >om getroue subjekte /komponente … “strooipoppe /zombies …” van ʼn “LEUEN”-bestaan-wêreld /-SYSTEM /…van die “MATRIX” te word~!!!*

EN HULLE WEET DIT NIE …*

ANDERS AS met my Geskiedenis-punt, en ondanks my toegeneentheid en wardering van Engels, was ek nie so trots op my Engelse punt  in matriek nie, en moes 3 maande later tydens my militêre diensplig met die trein heen-en-weer tussen Potchefstroom en Johannesburg reis om Engels te “her-”!

Máár mettertyd – synde tydens die saamstel van bovermelde, “Die Klug  van Alle Kennis” (-laat 90’s), kon ek “William Shakespeare se taal” skielik baie goed verstaan…en verklaar …:

 • ALL  the world’s a  STAGE ” (As You Like It – eie klem).

          –  soos wat die voorgaande Rumormillnews.com-artikel dit dan ook beaam!

Vandag moet ek bely dat ek dus eintlik baie meer van “Engels” af weet as wat ek van my “geliefde Geskiedenis” ... waarvoor ek my soveel ure en dae en jare afgemat bekommer en voor geswoeg het – want alles wat die …gewone skaap op straat  dink* hul “weet”  is (grootliks) ‘n amptelike  LEUEN …~!*

Die skrikwekkendheid van die hele kwessie is dus die feit dat ’n see van verborge en verbode*  riller-FEITE – oor die éintlike, régte, reële geskiedenis, aldan die verskuilde, “agter die stage”-geskiedenis – vir die mens/dom verdoesel word, deur al die globale sisteme, staatkundig, juridies, opvoedkunde, media, uitgewers, “jew-ly wood” … én  veral ook deur die “KERK(-ers)” >die “christen/do(e)m” …!*

EN DIS ’N FEIT SOOS DIE HEL_van self! – wat jy kan bank toe vat*  GEEN “conspiracy”-teorie _NIE!!!*

Sou jy dit as sulks beskou moet jy gerus oorweeg om te .. “unplug”_uit die Matrix/LEUEN-wereld – tensy jy ook van die “onkruid- /Judas-spesie” (Cypher) is en verklaar: “I think the Matrix can be more real than the real world”…

Wié  kry dit reg om hierdie Matrix-illusie-wereld van die massas(- zombies) in stand te hou, en hoe!*?*  Dít  insigself – sê al eintlik alles …~!*

En /of – soos een van die bronne, wat ek aanwend in “Die Klug –”;  The Dawn of Magic, dié riller verskrikking scenario ook beskryf :

“… tragedies  are being enacted of which contemporary historians are not, and even, it would seem, do not wish to be fully aware, as if –

            THEY WERE AFRAID TO FOCUS ATTENTION ON CERTAIN DOCUMENTS AND CERTAIN INTERPRETATIONS
FOR FEAR OF DEPRIVING LARGE SECTIONS OF THE POPULATION OF THEIR SLEEP
          The real destiny of humanity is something that ordinary men could not conceive of and would be unable to stomach if they were given a glimpse of it” (eie klem~!*).

Die mens- /“skape-dom” /“sheeple” word dus net die leë, versiersuikerde, “amptelike ;  Agenda-gedrewe leë dop”-LEUEN  ingeprop oor (baie kritieke) wêreld-kwessies … én selfs ook (& veral) oor hul “geloof /christen  godsdiens”, die “bybel” en oor die “heilige algemene kerk(ers)”.

Sóós byvoorbeeld ook met die “JFK”-sage ;  asook “Waco, Oklahoma, 9 / 11 …” – en talle soortgelyke, verstandsmokkelende (g)rillers waaroor telkens net die “amptelike illuminati-owerheids-weergawe” deur die (illuminati-joodse) -media vir die mensdom opgedis /ingeprop word!*

Dít  sê dus ook, “The Matrix” (film, 1999) is tot ʼn groot mate skrikwekkend /DODELIK … in die kol~!* – :

Morpheus:  You’re here because you know something.
What you know, you can’t explain; but you feel it.
You’ve felt it your entire life.

            That there’s something wrong with the world.

            … The Matrix is everywhere. You can see it when you look out your window, or when you turn on your television.
            You can feel it when you go to work, when you go to church, when you pay your taxes. It is the world that has been pulled over your eyes, to blind you from the truth.

Neo:  What truth?

Morpheus:  That you are a slave, Neo.
            Like everyone else, you were born into bondage, born into a prison that you cannot smell, or taste, or touch.
            A PRISON FOR YOUR MIND … [eie klem ;  vgl.: “kerk-kers”*]

En inderdaad behels die mens se sogenaamde “kerk”-, “godsdiens- /geloofs- /bybel …”-geskiedenis /-paradigmas /-dogmas /-SYSTEM(s) … ewe SKOKWEKKENDE … “agter die stage”-rillers /-FEITE … en haarrysende (doem-)agendas~!* —

          … – wat ons dan te staan bring – by … :

►  “Die (ON…-)sensitiewe Woord” …~!*

          — ‘n Skrif-studie wat ek van 2007 onderneem het – as ʼn uitvloeisel van “Die Klug  van alle kennis” in 2000.  En danksy ‘n opspraakwekkende paradigma-verskuiwing /-omwenteling, en nuwe insig /openbarings /sienings /persepsies … en nuwe kennis/-areas in my lewensbeskouing(e) en geloofslewe!

 • … iets in die lyn van wat beleef sou kon word rondom die “Lutheraanse” geloof-omwenteling /die “Hervorming” en Protestantisme …~!*

Dit behels onder meer (aanvanklik) ‘n bewuswording van die kerk se onbehoorlike /sinistêre hantering van Genesis 3:15 =een van die talle taboe-kwessies van die Kanon!*  Want “kerk” erken wel “HAAR  Saad” (Eva-nageslag /‘Eden’-iete) as letterlik, fisieke  JisraEL /12 Stamme – máár –

 • kerk” swyg, bedrieg, dreig en lieg  soos die heL oor wie diéselfde teks se, “jou  saad” /[na-]geslag /“ras” is (= adder-ras >Gen 3:18;  Esg 2:6;  Mt 23:33-35;  Jh 8:44).  Want in dieselfde asem van Gen. 3:15, word “jou  saad” skielik “geestelike  saad / figuurspraak” …?*/!*
 • wat onder meer die konsekwentheid- /eenvormigheidsbeginsel oortree~!*

Talle soortgelyke verstand-smokkellende “kerklike” dwalings, bedrog, bog (twak &onsin), Skrif-verraad /Volks-verraad /Gods-verraad /intellektuele verraad(- teen die Awadawm =Blanke >H119) … LEUEN-grillers  en dwaal-demoon-vestings … het oor die eeue in die Volk /WiT Westerse JisraEL-Nasies – synde die 12 Stamme=Jak. 1:1 , se psige ingeprent geraak …!

Betreffende bogenoemde Gen. 3:15 se “jou X HAAR” _saad, is die onvermydelike vraag_natuurlik :  wie/wat was ‘slang’ éintlik – en wat het tussen ‘dit’… en Eva /‘Gawah’ (éintlik) gebeur … : –

Die Openbaring van Henog 11:55
En hy [Sataniël] het sy doemvonnis verstaan en die oortreding wat hy vroeër gepleeg het, daarom het hy ʼn gedagte teen Adam verwek,

          op so ʼn manier het hy Eva bedrieg en met haar GEMEENSKAP  gehad …~!
          (= >ontug /VERBAS-tering … bloed- /gene- /DNA-/geesBESOEDELING … – tussen slang’ en Eva =Kain-iete …
             =  ‘adderras /onkruid’ >Gen 3:18 ;  Esg. 2:6;  Mtt 13:25;  23:33-35;  Jh. 8:44 /= ook Opb. 2:9;  3:9 ens.)

Net soos met die amptelike  illuminati geïnstetusionaliseerde  poppekas-geskiedenis en hul media-“strookverhaaltjies” ;  die system-geskiedenis en onderwys /akademici … só is die “christelike kerk”-geskiedenis /-“geloof” dogmas strominge … ook in ʼn twyfelagtige, wasige klug  en drog-denke en -redenasies gehul! (= Deu 13:5;  28:28 ;  Opb. 13;  17:5;  18:4).

En natuurlik is die verwysde “slangsaad” ..-magte (Gen. 3:15 /’onkruid) die bron van hierdie twyfelagtige stekelrige en dwaalagtige bedrywigheid in die kerk.  ’n Aanname wat toe ook weer bekragtig is in Beeld (04/10/2010) – :  “Hervormers wil besluit oor apartheid laat herroep” (= dat apartheid ‘sonde’ sou wees herroep) :

“Van die lidmate het glo te kenne gegee hulle is klaar met die Hervormde Kerk … hul standpunt verteenwoordig die meerderheid lidmate van die kerk.

            Al rede dat hulle op die algemene kerkvergadering in die minderheid was, is >

          ›› omdat die ander kamp ‘GEORGANISEER’  het  dat die ‘regte’ mense  afgevaardig word”
                (- wat nogal ‘n Godswonder is dat dít wel in die joodse illuminati-koerant opgeneem is!
                –  my eie toep. klem!* = tipies d. slinksheid v.d. ‘adder’ /-illuminati-system~!*)

Dié berig meld ook, “… die besluit oor apartheid is nie ʼn skuldbelydenis nie, maar ʼn teologiese verklaring” (eie klem~??*!*) – ʼn tipiese /kliniese illustrasie van die “HOER-kerk” (Opb. 17:5) se “teologiese voetwerk /-kulkuns” en/of BREINSPOELING … – van “trotse woorde vol  ONSIN” – 2Pet. 2:18~!*

En /want – die absolute meegaande FEIT  soos ʼn koei (of skaap) betreffende dié “skuldbelydenis” – oor sg. ‘bose apartheid’, is – ::

      indien A|PARTheid wel “sonde” is –

►      dan is minstens die hele Ou!!!  Test. en sy “Outeur” /‘God’ – die Skepper van “Soort Volgens SOORT”/-SUIWERHEID  sélf  “sondig” en “BOOS”~!*/?*
                (= bv. talle Skrif i.d.v. soos :  Gen 6:12 ;  Num 25;  Deu 17:15;  23:2, 6;  Esra 9:2, 12, 14;  Neh 13:3;  Esg 44;  Mt 15:26;  Op 2:14;  22:15 …)

En d’s dan ook presies waarom “kerk” al meer in haar heL  in dwaal – omdat dit  die (ON-)sensitiewe O.T. in sy hel gestuur het =alias:  AFGEVAL het _van Die Weg/Deut. 13:5~!* …= 2Tim. 4:3;  2Ths. 2:3, 10;  Rom. 1:25;  2Pet. 2:15 …TERWYL_ die Meester self verklaar, hy’t nie gekom om die Wet/TORAH en Profete af te skaf_NIE* ../ dat nie – een “jot of tittel” van TORAH sal wegval nie …;  sowel as natuurlik verwante Skrif soos :

Mat 22:40
Aan hierdie twee gebooie hang die hele wet [= TORAH]
en die profete [… aan_VAS*]

Dit wat talle studies soos hierdie oor (Goddelike /Skrif-)“apartheid” te sê het, word tot elke prys doodgesmoor – wat egter kritieke inligting, insigte, kennis, feite /waarhede en openbaring bevat … en waarvoor verskeie navorsers al deur die “system”, of deur “hulle”, vermoor is!*  Dié slagoffers het dus sekere “(on)sensitiewe” inligting /temas /kwessies /sienings /persepsies gepropageer wat sou indruis téén populêre skrywers soos Tutu, Boesak, TD Jakes, Rick Warren … Andrew Murray, Ray McCauley, Jannie Pelser, Jan de Wet, Isak Burger, Angus Aartappellus …~!*?*

Want /en /inmiddels:  Wat beteken “heilig”, soos in “The holy  bible ;  holy spirit;  holy church” eintlik?

“holy” : H6942 | kaw-dash’ (kodesh)
consecrate, dedicate…(be, keep) holy (-er, place), prepare, proclaim, purify, sanctify (-ied one, self)…

“Heilig” beteken dus
— afgesonder ;  een kant_ / apart-gestel;  geseparateer;  (een-kant) uitverkies;  spesiaal /superior-iteit*
((Deut 7:6;  Num 23:9;  Num 25;  Ps 8;  Neh 13:3, 25 … )

Inmiddels :  Nadat die “boetman-/medianiet”-mensdom en “kerk”, Apartheid  tot “sonde” verklaar het, kan “kerk” blykbaar nie meer verkeerd  wees of ʼn fout maak nie(!?*) ; en het ter stond=in ‘n “engeltjie” verander!/?*  En dié verskynsel val… -saam met die illuminati-beheerde media /-poppekas  wat die illusie  stook dat die veelbesingde “heilige apartheid-struggle”, en “demoNE-kratiese bestel” ons nou by ʼn ‘paradys’  te staan gebring het!*/?* —

Jes. 29:21
… hulle wat ‘n mens [= adamiet /Blanke =H119]
as sondaar brandmerk ter wille van ‘n woord [= ‘A|PARTheid’~!*]

 • DIS AL WOORD/Jes. 29:21 – wat ek van weet wat die deur die planeet tot :  “sonde” beslaan is!?*

WAT  my dan eindeloos  verstom van die veelbesproke, “geheieme wêreldregering”, en gepaardgaande komplot-“teorieë” – en ná ‘n loopbaan van 22 jaar in ‘n nuuskantoor /in die joernalistiek, is dat media- en die hele drukkersbedryf /-direkteure, -redakteurs, bestuurders, -woordvoerders, -personeel en hulle poel van adviseurs, medewerkers, kommentators /“kontakte … kenners(?*), geleerdes(?*), analiste(?*) … boetmanniete ...” – en die héle  politieke /ekonomiese /openbare/akademiese … system… –én “die KERK”, soos ‘n fyn-gedrilde orkes /koor uit een mond ontken!! …  dat daar enigiets soos ʼn “komplot” op aarde bestaan …

 • of dat daar geheime organisasies /organismes /entiteite /“THEY” … bestaan …;  “_owerhede …magte …wêreldheersers van die duisternis van hierdie eeu …bose geeste in die lug …”( Ef 6:12) — met bepaalde geheime agendas /“The Plan;  1000 Points of Light;  New World Order …”
 • en uiteindelik – ʼn “geheime krag” (2Ths 2:7 /’83-vert.) / “die georganiseerdes” (= bg. Beeld, Hervormers) …
 • ʼn “geheime wêreldregering” /“Shadow Government /Deep State /The Powers That Be /The Hidden Hand /The Order … /“THEY” …~?*/!*

Dit sluit talle verwante klandestine entiteite /organismes /gedrogte  in – soos :

The Learned Elders of Zion (Sanhedrin, Kabbala, Jesuite /IHS), Knights Templars, Katolisisme (d. ‘Swart  Pous’), Thule Society, Rosicrucians, Golden Dawn, Order /Knights of Malta (St Johns) /Knights Colombus, Vrymesselary, Illuminati (Adam Weishaupt – Franse Rewolusie), Club of Rome, Black Nobility, Bilderbergers, Skul & Bones, House of Rothschilds, Rockefeller Foudation, CFR, MJ12, P2, Opus Dei, TLC, Committee of 300, Pilgrim Society … –

 • en die SARK, WRK … – “die NGK”(= ‘Kerkverraad’ – adv. PJ Pretorius ;  ‘Baäl Priesters & Vals Profete …’ – MC Eksteen ens.) …

          – entiteite  wie se haarrysende bedrywighede in eindelose, pynlik  gedokumenteerde besonderhede en beeldmateriaal in publikasies vervat is! – sóós :

Protocols of the Learned Elders of Zion The Iron Mountain ReportThe Two Babylon’sThe 13th TribeSecret Societies & Subversive MovementsTragedy & HopeThe Conspirators Hierarchy (– the Committee of 300)The Hidden HandBehold – A Pale HorseThe World’s Last DictatorIn God’s Name …;  Project Blue BookProject PaperclipThe Super AfrikanerVolksverraadDokument XDie Lang Generaal … ens., ens.
                (- maar d. massas ‘skape’ verorber egter eerder nét allerlei sinlose SNOT-boekkies van d. ‘system’-bedwelmdes – & wat deur d. einste bose illuminati-system-media gepropageer befonds & gepubliseer word~!*???*).

DAAROM  het die werklike “komplot-teers/geheime krag” ook gesorg dat daar ʼn stertjie  ager die “komplot”-fenomeen vasgeheg word, naamlik die term, “-teorie”.  En só bly ʼn “komplot” (HOOG/verraad, bedrog, diefstal … [massa-]moorde /-vergrype …) dan altyd net ʼn sogenaamde /beweerde “teorie” ;  of dus /ook, “(Hollywood) fiksie” – soos deur “hulle” voorgehou.

Dié teorie-“stertjie” is dus in sigself  ʼn KOMPLOT! – wat ʼn “cover/up” bied vir bepaalde riller-aktiwiteite (agter d. stage) van die “geheime krag” (2Ts 2:7).  Maar die einste komplot-gedrogte  sorg dat die planeet se éintlike “groot TEORIE” :  die “evolusie”-TEORIE… egter verabsoluteer en “geheilig” word tot die “ja en amen”, en “moeder van alle waarheid” en kennis vir die postmoderne mens se eties-morele denkraamwerk, “godsdiens” en opvoedkunde …!/?*

NB.-illustrasie van bogaande gedagtes en implikasie van “breinspoeling” – veral ook gedagtig aan bg. Rumormillnews  se – “symbolism can not lie” – :

In Nov. 2010 is berig oor ene GJ Kotzé wat die “gedenknaald” (obelisk/-simbool) op die monument van die konsentrasiekamp by Balmoral stukkend gekap het.  Twee vooraanstaande figure se reaksie hierop word dan in Rapport  van 7 Nov. 2010 soos volg vervat (eie klem):

“Dit [obelisk] was bloot die teksboekvoorbeeld  van hoe ʼn monument moet lyk” –
             (-ene dr. Jackie Grobler –
             –  so as my broer in die vuur spring, moet ek hom maar navolg …!? – Hos. 4:6;  Lk. 16:28).
          “Sulke wandade  in die naam van ekstremistiese geloof  kan nie geduld word nie …”
             (-kmdt. Gert Opperman –
             –  volgens watter of wie se maatstaf, geloof – is die beskuldigde, Kotzé, se geloof ‘wandadig, ekstremisties?!)

Ti-PIES die slangsaad-media(niet) weergawe en modus-operandi, word die besonderhede van Kotzé se standpunt ondergraaf_want dis in die suiwere Skrifwaarheid gesetel – m.b.t. die “sonpilare” wat in die Baal-afgodsdiens gebruik is (bv. Lev. 26:30).  As bogaande twee geleerde(?) /kritici /veroordelaars egter die oorsprong /simboliek van die “obelisk” ondersoek het, sou hulle vind dít… spruit (‘skuit’?) voort uit die “toring van Babel” en songod-aanbidding.  Dit word ook verbind met die fallus– en vrugbaarheidsideologie in die Baäl-godsdiens.

Hierdie objekte /simboliek / “kodes”, en gepaardgaande afgodspraktyke, was deurgaans  die Volk se “nommer EEN”-vyand en -struikelblok!  Die konfrontasie tussen Elia en die “Baäl priesters” by Karmel in 1Konings 18 is ‘n bekende baken  in dié sage! (sien bv. ook Rigters 6 ens).

Die Elohim self beveel die Volk telkens om hierdie objekte /simbole /praktyke te vernietig – en sodoende impliseer bg. Opperman en “geleerde geesgenote” dus éintlik die Almagtige en Sy Woord is “wandalig, skandalig en ekstremisties, boos” – en moet beveg word!?  Dit is nogal braaf  om só teen die Almagtige Skepper en Sy Woord /Waarheid te velde te trek …~!* (- ek verwed my alles, bg. GJ Kotze se kritici gaan.. 2e kom – indien nie laaste* nie!)

Dié “fallustiese  toring”- /obelisk-fenomeen, en vele verwante afgodiese simbole /drek, gepaard met allerlei (doem)dogmas, het dus prominente kentekens /bakens en gebruike /tradisie en DUS_ DWALINGS (= dwaal_LINKS*) geword in die christendom!*
                (- soos ook die ‘kruis, vis, paasfees, kersfees …’!* -ens. = bv. www.trumpetcall.co.za ).

Daarom maan die Meester die ware “ekstremistiese  ELiJaH”-gelowiges van die (onse) endtyd om UIT  dié “Bab(b)el”-besoedelde /“HOER”-godsdiens /-geloof “circe”-sisteem pad te gee! (= Op 17:4, 5;  18:4).  Want hierdie obelisk-/simbool-sage (= ‘kerk’-torings, kruis … ens.) is dan nie al afgodiese elemente waarmee die Volk vir twee millenniums nou al verdoemend mislei en bedrieg en mee besoedel  word nie!

Daarom ook, weens hierdie dwalings, AFVAL-ligheid versaking weerstand /rebellie en weersin van/in die O.T. /-Waarheid :

“…. slaan die Elohim [die Volk /’WiT Weste]
met kranksinnigheid en blindheid en sinsverwarring” – Deut. 28:28 (ook 2Ths 2:3, 10, 11;  2Tim 4:3).

Sodoende word die Volk ook aan die neus verderf toe gely  deur die Baäl-besoedelde kerk /christendom se geverhumaniseerde en ge-“paulusifiseerde” siening oor “apartheid” — wat dan eintlik “kodesh” /HEILIG(heid) beteken~!*

 • die kerk/HOER IS helaas die : “Krag van die DWAAL-Ling” >van 2Thes. 2:11< ~sien NB.:  Die Seun van die Verderf

MAAR  wat is die “Matrix realiteit” waarin die gehipnotiseerde  ou mensdommetjie /’SKAPE* hulself bevind? – waaraan hulle vas-genaelstring  lê, soos ʼn wortel in die donker bank … ! (Belade v.d. Bose =1Jh 5:19 ; 2Ths 2:3, 7, 11;  Opb. 12:9;  13:3 …).

Dié… realiteit word, onder meer, LUISTERRYK~!* uitgebeeld deur die joodse illuminati-instrument, die filmbedryf (jewly-wood), en wel in ʼn movie  soos “The Matrix”!*  ‘n FEIT  en realiteit wat ook soos volg weergegee word op die bovermelde Rumormillnews.com :

The most secret knowledge, a science which outdates history, is the science of control  over people, governments and civilizations. The foundation of this ultimate discipline is the control of wealth.
            Through the control of wealth comes the control of public information and the necessities of life. Through the control of news media comes thought control.
            Through the control of basic necessities  comes direct physical control of people. – Wealth4Freedom.com
(eie klem ;  = ook bg. ‘French Revolution’ – rumormillnews.com ~!’)

En sodoende dan ook die uiters veelseggende artikel in Beeld (7/11/’10) :

“Landbou [& alles!] voor ’94 het gewerk” …~!* (- eie toep. /klem).

En dít  sê eintlik alles …~!*

NIKS … op hierdie wêreld-“verhoog”!* /poppekas /“stage” (Shakespeare) gebeur dus “per abuis” nie ;  of weens ʼn “sameloop van omstandighede”;  “onvoorsiene omstandighede”, of weens “oorsaak en gevolg” nie …~!*  Om Rumormillnews.com  van vroeër te herhaal :  “EVERYTHING IS [in-]SCRIPTED!!”

Inmiddels is die wêreld ʼn kookpot van konflikte en geweld;  veral ook tussen swart en Blank( /Awdawm) ;  tussen die sg. “christen(-dom) /-Weste” ;  en die “heidendom /Islam /Kommunisme /Ooste …”, máár

          – een van die mees verbysterende wonders /verskynsels in die wêreld–wat >“in die mag van die bose  lê” (1Jh 5:19) –

          – is dat dit egter nog nooit so “verEEN-ig”, en “een van hart en gees” (& 1 van boosheid) was, soos in die fyn-gedrilde koor  van die verdoeming en vervloeking en bevegting van “(BOERE!!!-)Apartheid” /= HEILIGHEID (“kodesh”) nie!*???*

So – as Satan se wêreld /-magte en hordes strooipoppe (-wat in d. mag vd. bose lê /1Jh 5:19),die slag verenig en heelhartig eensgesind is oor ‘n saak – sóós  dat “apartheid sonde” glo is(?*) … MOET  dit mos noodwendig, baie definitief beslis gewis ‘n saak wees wat egter ÉINTLIK  dan 110%-“van  die Heilige/APARTHEID-ELohim” af is …~!*

 • -En die hart /kern /crux  van hierdie kwessie – soos gesien sal word, spil alles om die “jou [adder-]saad”-geite (Gen 3:15)se aanslag téén die “(ON)sensitiewe Woord” /WAARheid – die TORAH /Tanahk /O.T.~!*
 • en teen die rol wat die O.T. (= ‘Twee Getuies’) moet  speel in die “lááste  tyd”~!* (= n.a.v. Mal 4:5, 6;  Op 12:17 …ens).

Bepaalde aspekte hiervan word dan in beginsel treffend uitgebeeld in “The Matrix”!* – in die lyn van … >

That system (Matrix) is our enemy. The very minds of the people we are trying to save.

            But, until we do, these people are still a part of that system, and that makes them our enemy.
                (- eie toep., klem /= Mt 10:36 ;  12:30;  ‘unplugged’ >Op 18:4 …~!* –
                –  ‘wie nie vir ons is nie, is téén ons …’~!*)

Die vermelde onkundigheid en hipnotisme by die Matrix-massas /#skape* as dit kom by “komplot(te)”, is dus verwant aan “ontkennings”- of/en “volstruis”-sielkunde – synde:  om jou kop onder die grond in te druk as jy van moontlike “ongewensde” inligting gebeure /(na-)gevolge … potensiële bedreiging /onverkalaarbare gevaar verneem.  Dit behels dan ook ʼn inherente vrees vir die vreemde, of andersheid  en die onbekende /onaangename /ongewens /.. die ON_SENSITIEWE …!

 • Want die mens wil sodoende hul “bekende”, geborge … “BAB(B)EL”-leefwêreld /-system … hulle “rugby en krieket … bier-en-BRAAI”-lewe …;  en/of hul “(POPPEKAS) realiteit” /die status quo … knus en in stand enhou …

NB. DUS – :  OMdat die hele wêreld in die mag van die BOSE  lê*!~ (1Jh 5:19) – dáárom ís  alles en álmal =veral  ook die (hoer)kerk /christen-SKAPE(dom) –vasverstrengel… in ʼn LEUEN-SYSTEM =>Die Krag van die Dwaaling_2Ths. 2:11 ; wat– nes in “The Matrix”, op totale (SELF-) vernietiging en verwoesting … op ‘n “System FAILURE”! afstuur – soos Openb. 12:9 ;  13:3, 7;  18 en ander dit ook onomwonde vir ons uitspel!*

Dáárom dan ook Openb. 18:4 :  GAAN  UIT… My Volk … – uit DIÉ  SYSTEM  (‘unplug’) – dit sluit VERAL!!!  dan ín =die KERK(geit)-“system” van JisraEL /-’WiT Weste~!*

Ja, die “(hele) WAARheid” (Jh. 16:13) is dikwels – “stranger than Hollywood” – asook alte dikwels ongewild /onaangenaam /ongewens /..  sowel as “ON-sensitief /rassisties /diskriminerend /krimineel /‘onmens’-waardig …”~!* – sowel as (glo-) “sonde”(?*)

TEEN…-oor die beloofde JisraEL-“Millennium van : #APARTHEID = “Heiligheid” (‘kodesh’) / Vrede /(Sions-)Rus” (= bv. Hnd 1:6;  Op 21:12 …), is daar egter ‘n onkeerbare drang en ywer na “DEMONE-krasie” /= glo_BABEL_LUSme …;  met al die Adamiet-/Blanke vernietigende gedrogte daarmee saam~!* … – en die hele wêreld het agter dié demone-krasie-gedrog  aange-heL~!* (= 2Tm 4:3;  2Pt 2:1-3;  Op 12:9;  13:3 …)

Sodoende het Shakespeare dan ook gesê :  “ALL… the world’s a stage …” – en siende dat hy blykbaar hoog op in Vrymesselary was, het hy dan ook presies  geweet wat hy (wíl) sê en wat hy eintlik presies bedoel!
                (- sien bv. ook my vermelde publikasie :  ‘Die Klug van Alle Kennis’ i.d.v).

Daarom het nog een  gesê :  “The world is not at all what it seems”!*

DIE  eienaardige en onverklaarbare verskynsel van die ontkenning van “komplotte” in die wêreld, geld dan veral ook “die kerk” /synde die “christendom” – /die algemene deursnee “skaap op straat” …Matrix /-SYSTEM …!

En so spoel hierdie zombieverskynsel dan ook oor in bv. die geval wanneer daar revolusionêre … nuwe godsdienstige /geloofsdenke /‘rehma’ /-openbaring profetiese en/of paradigma– of persepsie-omwentelings /-revolusie plaasvind – van OER-oue (sg.) “waarhede” en/of “realiteite” en “ritualiteite” … van sg. “onwankelbaar, konkreet-gegiete” gelowe /tradisies /’oorleweringe … dogmas en sienings.  Sulke geloofs- of dogmatiese verwikkelinge het telkens dieselfde geprogrammeerde respons as met “komplotte” /-verskrite /-sotte … –

 • byvoorbeeld ook soos in die geval toe die aarde nié meer plat  sou wees, en die son nié om die aarde wentel nie …~!* –
 • soos ook met Martin Luther se revolusionêre “Hervorming”-standpunte … – insluitend dat “die kerk”-dogma en-geloof verkeerd kan (& móét) wees …!* (- daarom /wéér = Op 18:4~!*).

En /want – daar is in die “christen(dom) /-godsdiens /-geloof” /geskiedenis ‘n ewe SKRIKWEKKENDE  klomp bedrog /verraad /dwalings … LEUENS!!! … verskuilde komplotte /agendas /slaggate /sabotasies … “booby traps” …-

 • en enige “gelowige sieletjie” wat hierdie verskuilde KOMPLOT-REALITEIT(e) … nié in ag neem nie, kánGods-ON…moontlik NIÉ  die christelike   godsdiens /-geloof … die “kerk” /-geskiedenis (en énige ‘geskiedenis!) … “die bybel” en die (Ware) Boodskap /Heils-Verbodsleer na ware en korrek begryp, beoordeel, vertolk, verstaan, beoefen … nié!*

Inmiddels word ten minste ‘n dosyn keer in die Skrif direk na “komplotte /sameswerings” verwys! – buiten die indirekte gevalle, soos die “Judas Iskariot”-geval ;  asook die “klandestine geldmag” van Matt. 28:12 ;  ook bv. Dan. 8:24, 25 ;  Openb. 17:17 en 18:23 ;  so ook 2Ths. 2:7 se -“GEHEIME  Krag” (’83-vert.);  Gal. 2:4 en Judas :4 se “ingesluiptes
                (= ook 2Sam 15:12;  2Kon 12:20;  14:19;  15:15;  15:30; 17:14;  2Kron 25:27;  Ps 83:4-6;  Jes 29:15;  Esg 22:25;  Hnd 23:13;  Gal. 2:4).

LET  sodoende op die volgende opspraakwekkende Skrif-komplot – gedagtig ook aan “11-September” se sg. “terreuraanval”(?!*) op die NY World Trade Centre (2001) – wat dan juis ook in vele kringe met ʼn riller-KOMPLOT  verbind word :-

Jeremia 11:9
“Daar is ʼn SAMESWERING  ontdek onder die manne van Juda
Die huis van Israel [10 Stmm] en
die huis van Juda [2 Stmm.]
het My VERBOND  verbreek wat Ek met hulle Vaders  gesluit het”.
                (- ‘Verbond’ = met Abraham, Isak & Jakob ; & met ‘Moses’ [‘d. Wet /TORAH] ;  of d. Torah /Pentateug – asook ‘d. Profete’ = OU  Test).

Asook : –
JesegiEL 22:25-28
ʼn Sameswering van sy profete is in hom [JisraEl /-‘kerk’!],
soos ʼn leeu wat brul, wat prooi verskeur;  hulle eet die siele op;
skatte en kosbare dinge neem hulle weg [= Opb. 17:4, 5];  die weduwees vermeerder hulle daarin.

          Sy priesters [= HOER/kerk]
          verkrag my wet [= TORAH]
          en ontheilig my APARTE  dinge;
          tussen A|PART~!*  en besoedel  maak hulle geen onderskeid nie …

En dit is dan – presies  JUIS  dieSELFDE  Jer. 11:9-KOMPLOT (& Esg. 22:25-28) en dieselfde VYAND  >die HOER/#kerk* waarmee =NB.!!! >dieSELFDE  FISIEKE  VOLK /JiSRaEL  vandag mee te kampe het – naamlik, WiT! christen-Weste >Jak. 1:1 -:

‘N  KOMPLOT  onder die Volk – deur hul éie volks- en “KERK”-genote /-leiers, om die EWIGE  Woord /TORAH /Tanahk of die (OU-)Verbond – tussen JHWH  en Sy VOLK /JiSRaEL (’Wit Weste) te ondergraaf en te vernietig!* (= d. Gesonde VerbondsLEER >2Tm. 4:3).
                (- dié komplot  het ook in Jeshua se tyd gefigureer – soos manifesteer in Mt. 22:29 :  Julle dwaal omdat julle ‘Die VERBOND[-Leer]’ nie ken nie!* / = die ‘Sleutel van die Kennis’ >Luk. 11:52 nie ken nie;
                –  d. Volk /-‘kerk’ was dus vir eeue in d. Skrif geleer, maar – VERKEERD  geleer ~ en >
                ~ geld dieselfde kataklisme nie dalk vandag se ‘kerk’-kistiese /-system /-GEIT  nie …!*?*
                – is DIT waarom d. Volk in d. land v. duisternis= Torah_loosheid / & dood skaduwe gesit het**
                –  is dít  nie waarom –My [fisieke] VOLK UIT haar [hoer-‘circe’] moet padgee  nie!?*;
                –  is dít  nie waarom d. ‘2 Getuies’ [Moses & Elia = O.T.] sal moet kom nie~!*?* – om d. IsraEL-fisieke kinders/’Weste weer met d. ‘Vaders-Hart’ toe te rus = met die OU!!* Test.~!*).

Want nes die Jisrael van die Skrif, het die selfde (fisieke) VOLK  vandag – WiT  christen-Weste, met hul kerk-kiste  aan die spits – ook “Die (Ewige) VERBOND(e)” van JHWH, met hul fisieke JisraEL  voor-Vaders, “tot niet” gemaak (- daarom bv. >Mal 4:5, 6).  Aldan kan dit gestel word dat vandag se “(hoer-)kerk”-geslag die “Hart van die Vaders” /die OU!* Test. “aan die kruis vasgespyker het”, of/en dit “afgeskaf, uitgedien, verval, vervang, afgehandel, nutteloos …” laat raak …~!*/???*

 • Díé afskaffing  van dieOU  Test. /TORAH/-Verbond(-LEER)” /of van “Die WEG” (Hnd. 18:25, 26) deur die HOER-kerk;  aldan die “2Ths. 2:3- /2Tm 4:3”-afval (ook Deut 13:5);  of/en die verwatering van die O.T. (2Tm 4:3) –

–  of alias :  die bogaande Jer. 11:9KOMPLOT

►        sal dan in hierdie studie uitgewys word as seker die verdoemendste KOMPLOT  ooit op aarde die “[laaste] af-VAL” (2Ths 2:3 /2Tm 4:3 /2Pt 2:15 …)!*

Dít  is waarom (weereens) die “Twee Getuies” sal moet kom;  en waarom hulle “Moses” en “Elia” sal wees – >die “Wet (Torah) en die Profete” – die O.T.! … – waarvan nie een jot of tittel ‘afgehandel’ sal raak nie …~!*

Synde /want – nie net sal die Twee Getuies van Opb. 11 , Moses en ELiJaH wees nie – wat die Torah en Profete impliseer  (=ook Mal 4:4-6), verskeie N.T. Skrif beaam ook dat die Tanahk bepaalde ‘’n sentrale plek inneem in die Einde(-en daarna) – bv. Mat. 22:40;  Opb. 12:17*_

Rev 12:17  En die draak was vertoornd op die vrou, en hy het weggegaan om oorlog te voer teen haar ander nakomelinge
wat die *gebooie van God bewaar [= *TORAH(-soos Deu 23:2_ens.)]
en die getuienis van Jesus Christus hou.

Die spil waar óm  “Armageddon” sal draai, sal dus gaan oor die herstel /-instel /oprig /opwek en “herproklamering” van die “(ON!!!-)sensitiewe” Woord /*TORHA /Tanahk …-WAARhede ;  ‘n terugkeer na “die HART  van die vaders” (Mal 4:5) …;  die toerus van die “Sleutel van die Kennis”(- van Dawid) –Luk. 11:52! (= bv. die astronomies-ironiese film: ‘The Book of Eli’).

Aan die HART  van hierdie “Jer. 11:9”-komplot – setel dan die poging van sekere “komplot-teers” /entiteite … – met die “HOER(kerk)”-geit nogal aan die spil daarvan, wat wil verhinder dat ʼn kritieke meegaande WAARheid onthul word, naamlik –

          –  dat die Blanke, Westerse christen-Nasies vandag dieSELFDE FISIEKE  VOLK /JiSRaEL  van die Kanon  is … wat hulself egter dan (weer) in die “laaste loopgraaf” / of in die ‘ICU’ bevind … en –

Synde : DIE_SELFDE FISIEKE* Volk wat in Hos. 4:6 –ten gronde gaan weens ‘’n gebrek aan Kennis(- v.d. Waarheid) – is DIE_SELFDE FISIEKE* Volk /12 Stamme_wat in Opb. 18:4 >UIT_ die HOER/kerk /christendom moet padgee!!!*

          ◘ ‘n WAARheid wat die verstaan en vertolking … van die Skrif DUS  DRASTIES /ingrypend en kataklismies laat verskil van die huidige “Baäl- /HOER-kerk” se anti-Adam, DOEM-dogmas~!*

Die “Laaste Oorlog / Armageddon”, sal dus baie definitief, absoluut, beslis, gewaarborg spil óm die regstelling en herinstelling op aarde – van die “Genesis/-Eden /-ADAM”-ORDE (Gen. 1:26, 28);  of/en die heroprigting van die sg. afgeskafde OU  Test. /TORAH /-Die WEG /Verbond(e)-LEER /-SISTEEM … –

 • – ʼn soortgelyke oorlog soos by Karmel, tussen – (1)  die Torah-lose, “Bab(b)el /-kerk”-system ;  en  (2)  ELiJaH – se “ekstremistiese, wandadige, diskriminerende, rassistiese …”!* Woord /-WAARheid-Leer (= vroeëre kmdt. Opperman, Rapport, 7 Nov. 2010) … – ‘n oorlog sóós dan ook geïmpliseer word in die bg. “Jer. 11:9”-KOMPLOT!*

WANT – :

 • “… die profete [= ‘kerk’ /-system]
  profeteer vals, en aan hulle sy oefen die priesters [= ‘kerk’ /-system]
  mag uit, en my VOLK  [IsRaEl /’WiT Weste]
  wil dit graag so hê [= 2Tm 4:3].

          ◙ > Maar wat sal julle [WiT Weste] doen

aan die EINDE  daarvan?”~!* – Jer. 6:1 –
             (- aan die einde van die OU Test.-LOSE /-‘Jer 11:9–HOER-kerk’-komplot … – system …!).

SODOENDE  sal die “(ON-)sensitiewe Woord” dit dan duidelik uitspel dat die “Geheime  Krag” (2Ths 2:7 – ’83) /“adderjode” (Mt 23:33;  Jh. 8:44;  Opb 2:9; 3:9);  in vennootskap met die “algemene HOER(-kerk)”, komplot-isties-gewys probeer om al die “onsensitiewe, stekelrige, rassistiese apartheid”- en (dus) die IsRaEL-WAARhede  uit veral die Nuwe  Test., en uit Die Volk se denke psige en uit hul genetiese bewussyn te saboteur /te aborteer …!
           (= bv. ook d. verwydering v.d. Boek v. Henog /Boek v.d. Opregte / ‘Verlore Hfst. v. Hand. 29’ –ens).

Máár…  hulle /“they” /“adders … hoerkerk” kon oplaas nie ál  die gate toestop nie!*  En die Gesalfde Meester het verklaar –daar is niks verborge wat nie van die dakke /in die ‘Lig’ verkondig sal word nie … – sóós dit dan ook op “FaceBook, Twitter, Youtube, Google …” ens. vervul word!*
                (= Mrk 4:22-25 ;  Lk 12:2, 3;  ook:  Ps 83:4-6 ;  Jes 25:7;  Dan 12:4 ens).

Die onthulling betreffende hierdie “moeder van komplotte”, en/of die vernietiging van die O.T. of die “Gesonde (Verbond-)Leer” (= Jer 11:9 ;  2Tm 4:3), behels op die keersy dan die groeiende “IsRaELWAARheid” /-beweging /-bewuswording /-liefhebbers /-soekers /-sieners /-rigters /-voorlopers … ONTWAAKTES  en Volksontwaking of –Opwekking = Eseg. 37~!*

 • en in die meeste kringe manifesteer hierdie “groeiende waarhede” in die verskraalde hoedanigheid of “gedaante” van die oplewing in “Wit Regse Nasionalisme /Konserwatisme /Patriotisme …”, soos die bekende “Golden Dawn /Blood and Honor” in Griekeland ;  asook die “Neo Nazi”-bewegings in verskeie lande.

          Almal wie se “oë” begin oopgaan vir die verdoemenis wat die Adam /WiT Ras in die oë staar wat deur die DEMONOLOGIE  van lib-TARD-DISME en die HOER/kerk gestook word~!*

Die ondergrawing van die TORAH /TANAHK /O.T. – of/en die uitwis van “Die WAARheid /Gesonde (Verbond-)Leer (2Tm 4:3) /Die WEG …” ;  of/alias, die “Jer. 11:9”-komplot, vorm dus die basis of/en kern van die aanslag teen Die VOLK /’Weste … veral ook d.m.v. “demoNE-krasie” – of/en die uit-verbasTEring van die “EDEN-iet” /“HAAR  Saad” /die Wit Westerse JiSRaEL-Nasies … – met hul Goddelike “beeld /gelykenis” –en Sy “Gees-asem”!* ~
          ~ ʼn subtiele, maar verdoemende slagveld – soos aangevoer deur die “jou saad /geheime  krag” (2Ths 2:7 – ’83) en sy vernaamste oorlogstuig  wat dan bestaan uit (o.m.) – :

(i)     die éinste sionisties-joodse “MEDIA(niete/geite)”~!* – want :

          “ʼn SPREEKBUIS /hipnotisme /breinspoeling /kondisionering [= die MEDIA(-niete)!*] is aan die dinges gegee”~!* – Openb. 13:5 ;

(ii)   ditse  “linkerhand” :  “DEMONE-krasie”~!* /humanisme … vrede, vryheid, gelykheid, broederskap, ‘naaste liefde’ – en vir die “vyand” (en vir SATAN), ‘mense(?*)-regte’, ‘mens(?*)’-waardigheid …;  en

(iii)  ditse  “regterhand” :  die “Bab(b)el”-bedwelmde, “algemene christelike  HOERRR…-circe”~!*

En om dié  aanslag te laat slaag, móés die “jou  saad”-vyand (Gen 3:15 -), ditse  regterhand”, die “Bab(b)el-HOERkerk/dier”-dinges /-system, oorgehaal kry om die “(ON!!!-)sensitiewe” OU!!!* Test. /die Weg /WAARheid – “tot niet, verval, uitgedien, afgeskaf, vervang, afgehandel, nutteloos …” te laat verklaar het …!* –

–  en daarmee saam – om die “Wet van Soort Volgens [EIE] SOORT”-SUIWERHEID /en “(Rang-)Orde” /UIT-Verkosenheid / “Eclectism”(= Deu 7:6*) /Superioriteit(= Ps 8*) , of dan “A|PARTheid” tot “sonde” te laat verklaar het!* =>Jes. 29:21~!*
                (- ‘jou saad’ = Kain- /‘Nod’-diete = Gen 4:16 ;
                –  of/& m.a.w. – om d. OT & d. God vd. OT tot ‘sonde’ /BOOS te verklaar!*).

 • – alias :  die “Jer. 11:9”-komplot~!*
 • – alias :  die “Jer. 11:9”-komplot~!*
 • – alias :  die “Jer. 11:9”-komplot~!*

HIER   is DUS  (weer) te doen met die oer-oue “jou  saad” (Gen 3:15 /= ‘adder-ras’ = Mt 23:33;  Jh 8:44) wat telkens binne Die VOLK se bloedlyn-en in hul kop, die leiers “in-sluip”, en of in-“komplot-teer”, en haar  van “Die WEG” /TORHA /O.T. of die VERBOND-LEER /die WAARheid laat af  foeter Deut. 13:5 ;  17:14+;  23:2, 6;  30:19 ;  Esra 10:11;  Neh. 13:3 –ens.
                (= 1Kon 18;  Rig 6;  ook Gal 2:4 ;  Jud :4;  ook o/Rmwk. 5).

 • DUS = die “Jer. 11:9”-komplot~!*

En daarmee saam gaan die kwessie dat “die kerk” die “Koninkryk vir Die VOLK sodoende toegesluit” het (Mt 23:13) ;  en die kudde  van die “SLEUTEL  van die Kennis” weerhou (Lk 11:52) – naamlik die “Verbondsleer” of “IsRaEL-WAARheid”!  Sodoende word die skape/dom  verhinder om die Waarheid en “die Koninkryk” weer te kan oopsluit!*  Die “Sleutel” wat verbind is met Koning Dawid=LIEFDE vir Sy Woord/TORAH ~ Jes. 22:22;  Opb. 3:7.

Dié “JisraEL  KONINKRYK” – wat voorkom in talle teks, soos – :
Jes. 2:3 ;  Eseg. 37:25;  Dan. 2:44;  7:27;  Jes. 2:3;  Joël 3:16+;  Miga 4:2;  Sag. 14:16+;  Luk. 1:33;  12:32;  22:29;  Joh. 11:49-52;  Hand. 1:6;  Openb. 5:10;  7:4;  11:2;  20:4-6;  21:12 … –ens.~!***

DIE “SLEUTEL…” VAN DIÉ KONINKRYK – is dan ʼn sekere ON-SENSITIEWE … diskriminerende, (oe-hoe-) ras…-istiese …” Woord /-KENNIS /-WAARheid /-WEG /(Gesonde)Verbond-LEER  (2Tm 4:3) … – en dit is dan weens ‘n gebrek  aan dié “Kennis-Sleutel”, waaroor Hos. 4:6 sê, Die VOLK  [nié ‘kerk’!] gaan ten gronde (& = Jer 11:9~!*).

Die vermelde “Sleutel /-Kennis” behels inmiddels ʼn sekere verborgenheid  wat sporadies ter sprake kom –soos :

Jesaja 25:7
“[Hy sal] op hierdie berg vernietig die uitgespreide sluier wat
al die [verborge Israel-] volke omsluier,
en die omhulsel waarmee al die [verborge IsRaEl-] nasies [= WiT Weste] bedek is”~!* (= bv. ook Mrk 4:11).

Hosea 5:3

►   “Ek ken Efraim [10 stmm.], en Israel [10 stmm.] is vir My NIÉ  verborge nié”~!* –

Markus 4:11
Aan julle is dit gegee om die verborgenheid van die koninkryk van JaH  te ken, maar vir hulle wat buite is, kom alles deur gelykenisse …

Mat 13:44
Verder is die koninkryk van die hemele soos ‘n skat wat verborge is in die saailand, wat ‘n man kry en wegsteek; en uit blydskap daaroor gaan hy en verkoop alles wat hy het, en koop daardie saailand.

          – en terloops, wat is hierdie ‘koninkryk van EL’ – Mark. 4:11?? … = Hand. 1:6 :  is dit nou die tyd dat U die Koninkryk vir [NÉT] JisraEL!* weer gaan herstel …!*

Want vir die wêreld én HOER-kerk  is ware  Jisrael, of die Wit christen-Weste verborge …!* (Hos 5:3) – of is hulle “vir hulself ‘n geslote [= ’n ‘geseëlde’] boek” … = “geslote verstande” >Luk. 24:45~!*

Die Volk /’WiT  Weste  verkeer sodoende (wéér) in die land van duisternis en doodskaduwee (Mt 4:16) omdat haar  herders die Bron van “Lig” (Ps. 119:105) /die TORAH /WEG /Waarheid (Ps. 119:160) en “Lewe” (Deu. 30:19), naamlik die Ewige (Onveranderlike) Woord (O.T.) – “aan die kruis vasgespyker” het~!*

Gevolglik word daar in, “Die (ON-)sensitiewe Woord”, ʼn aantal Nuwe Test.-tekste ondersoek /ontleed a.d.h.v. hul OU!* Test.-“WORTEL-konneksies” of “naelstring” ;  en in kombinasie met parallelle (kon)tekste … besin of die ELohim se “Stem” /Woord /Lig of OU!* Test. –

 • vir (nét FISIEKE) JisraEL /’WiT  Weste – bedoel is – tot met die “Laaste Dag” …;
 • of :  is die die ELohim se “Stem” /Woord /Lig of OU!* Test. bedoel gewees om “begrawe” of “gekruisig” te word – soos wat die “hoerkerk” dit propageer en bedryf …~!*

Vat sodoende byvoorbeeld die volgende teks (- sonder ‘hoer/wyn-kerk’-bedwelming! >Jes 51:22;  Opb. 17:4) – en met ʼn kinderlik, normaal-geskape, gesonde, asook nugtere  verstand – Hand. 15:17 :

          “… dié  nasies oor wie my Naam uitgeroep is” – :

         – wat eerstens onvermydelik die “graad een”-afleidingtjie noodsaak dat daar dus nasies móét  wees…

 • – oor wie die ELohim se Naam dan NIÉ!!!*  “uit…-geroep” is NIÉ~!!!*
  ((- vgl. ‘nasies’ = Gen 10:31, 32;  17:4-7;  28:3, 14 …)

En vergelyk Hand. 15:17 tweedens nou met sy kontekstuele “wortel-konneksies /naelstring”, soos – Deut. 28:10 :

 • “En al die [heiden-volke /-wesens] van die aarde sal sien

dat die Naam van die EL-ohim

 • oor [NÉT] JOU [fisieke JisRaEl~!* /’WiT Weste]

uitgeROEP  is …” –
(- sien ook Jes 41:4;  45:3, 4;  48:11, 12;  Hos 11:1 ;  Sag 10:8;  Kol 3:15 –ens. ;

–  dit behels ook ‘n N.T.-begrip soos :  Gaan na al dié!*-Nasies [‘panta ta ethne’ /= ‘uitgeroepte’ nasies] & doop hulle … =

= die Deut. 7:6-Nasies~!!!* –
= nasies van Gen 10:31, 32;  17:4-7;  28:3, 14 …)

Let sodoende nou ook op bv. /NB. : –

Openb. 17:14
Hulle sal teen die Lam oorlog voer, en die Lam sal hulle oorwin want Hy is die Meester van die meesters en die Koning van die konings
          en die wat saam met Hom is,
     GEROEPE!!!*  en uitverkore en getrou.
(‘uitverkore [-verkies]’-NB = Num 6:27 ;  Deu 7:6;  Jes 63:17-19;  Jer 14:9;  Amos 9:11, 12 –ens., … ens… ~!*).

Bg. Deut. 28:10 en Openb. 17:14 (ens.) is dan deel van ʼn deurlopende “ROEP”-BEGINSEL  wat in die hele Kanon  nét op (fisieke) JisraEL /’WiT Weste  betrekking het – en “die HOER(-kerk)” kan nie nou, sg. na die kruis, Sy Naam ook “uitroep – namens Hom” =wat niÉ  verander-NIÉ!! – oor alle kleure en geure wesens  nié!*  Ofskoon – Sy “Naam” ook definitief NIÉ  “jirre /god /yeZeus /jeezis” is nié, wat demoniese, son-aanbidding Baäl-titels is …!*  En die betrokke “wortel-konneksie” hier is dan natuurlik ~ die Elohim se “ROEP” na die “AwDAwM” in Eden na die “sondeval” – synde waar “awdawm” dan/weer :  “WiT*” Persoon/Ras beteken=Hebreeus 119, 120.
(- Die Misleiding 8 – Waar kom die naam god vandaan? https://youtu.be/TxM49cN6mLY )

Want let op :  in Gen. 17:4-7 en 28:13-15 (ens.) verklaar JHWH dat JisraEL  ʼn “menigte  van nasieS-S-S” sou word!*  Dit het in vervulling gegaan tydens die Assiriese ballingskap (771v.M.) – toe die 10  Stamme (= ‘verlore seun’ >Lk 15) uitgewyk het na die Kaukasië, Skandinawië, Noord-/Europa, Britse Eilande ens. – waar hulle in verstrooiing, en (sg.) “verborge /verlore” geraak het … –

          –  dié Stamme /“verlore skape” wat later egter bekend sou staan as die (Adam =WiT*) Kimmiriërs, Dene, Teutone, Noormanne, (Oos- /Wes-)Gote, (Indo-)Germane, Franke, Kelte, Saksers, Friese, Vikings, Barbarians, Vandale, Valdeners …

          – vandag se WIT, Europees-Westerse, christen-Nasies …!* –
          — INSLUITEND die latere – :  verstrooide gemeente oorkant die riviere van Kuwsh – Sef. 3:10~!*
                (- ‘oorkant’ = suid van ;  ‘Kuwsh /Ethiopië’ =Afrika / dus : = Suid-Afrika /->BOER Volk~ ‘Dogter van Sion’ !* …).

Want vandag se “heilige?? algemene HOER(-kerk)” ondersoek en (s)preek alles net “aan  die hand van Paulus(ME)” /“Calvyn”-isme … en die “Dortse Leerreëls /Nederlandse Geloofsbelydenis /Heidelbergse kataklismes … en Stellenbosch”, terwyl die “(on)sensitiewe, rassistiese …”, maar ewige, onveranderlike O.T. – waarvan nie een jot of tittel uitgedien /afgehandel sal raak nie, vermy en beveg  word soos die heL …!*/?*

►      NOU –        die netelige, asook stekelrige  en “(ON-)sensitiewe” … FEIT  soos ʼn “skaap” (of/& koei) is – :

 • Die VOLK – WIT, Westerse christen  JiSRaEL-Nasies staan nou weer voor haar  grootste ooit vyandelike OORmag – soos sprinkaan-swerms …;  voor “Armageddon” /die “Benoudheid van Jakob” (Jer 30:7) … die Laaste LoopgraafMAAR
 • haar  “Losser” en Man, JaHWeH  Almagtig – kán haar NÉT  weer bystaan as sy haar eers BEKEER – terug  na Sy ewige  Verbond(e) /-LEER /Insettinge /Sy “Stem /Wil” …;  terug na “Die WEG /LiG /WAARheid” /Die TORAH / TANAHK  –

          -=- wat (egter) “by die kruis begrawe”  is deur die HOER/kerk …~!*???*

 • en haarself, soos vir eeue der eeue – eers weer A|PART…STEL!* – of uit die “Egiptiese vleispot”-system of/en die “HOERR/kerk”-system padgee (= Opb. 18:4) … haarself isoleer van ander vreemde (& vervloekte) nasies /-wesens =

               == oor wie die Naam van JHWH, die ELohim van JiSRaEL, NIÉ  UIT…-geroep  is nié!*

              == oor wie die Naam van JHWH, die ELohim van JiSRaEL, NIÉ  UIT…-geroep  is nié!*
(Deut 28:10 ;  Esra 9:2, 12, 14;  Neh. 13:3 …ens).

Of anders gestel :  Die Volk /-WiT  Weste  sal eers die “Jer. 11:9”-komplot – naamlik OU  Test.-LOOSHEID~!*  moet afsweer ;  DIE TANAHK …/-WAARheid “uit die graf moet laat opstaan” (= Esg. 37!*) … en dus die Gesonde (Verbond) Leer moet her/aankleef – sóós wat die komende “2 Getuies” (Moses & ELiJaH) dan ook gaan kom probeer  regkry met Die Volk=’SKAPE~!*

Die wêreld-ÉN-KERK-KOMPLOT!* ~ synde om die OU!* Test.-WAARheid (Ps 119:160) en WARE  JisraEL (WiT christen-Weste) weg te lieg  en hulle (fisiek) uit te wis /- uit te verBAS-TEER – in navolging van die Gen. 3:15-Godspraak, is dan o.m. ook in Ps. 83:3-7 voorspel :

►     “Teen u volk [-JiSRaEL /’Weste – Volk-nié ‘kerk’ nié!]
smee hulle [= ‘THEY’ /‘slangsaad’ =Gen 3:15]
listig ʼn plan [‘The Plan’ /= Jer. 11:9-Komplot] …
         teen u verborgenes[! =JisraEL/-’Weste!* =Hos 5:3;  Mt 13:44] …
Hulle [‘THEY’] sê:
         Kom, laat ons hulle [!* = JisraEl /-’Weste!*] vernietig, dat hulle geen volk meer is nie
                [- maar ʼn ‘geestelike israel- /circe’-gedrog!*],
         sodat aan die naam van JisraEL [Wit  Weste >Jak 1:1]
nie meer gedink word nie
                    [- maar aan ‘got se jode’ /& ʼn baster ‘(HOER-)circe’!*] …
         teen U sluit hulle ʼn [KOMPLOT]:

die tente van Edom [= ‘jode’ /‘slangsaad’ /= illuminati /NWO]
en die Ismaeliete, Moab …”~!*
                          (= ook Jes 25:7~!* ens).
HEE—HA– … !!! … Ps. 83:3-7 :

         . . . teen U sluit hulle ʼn [KOMPLOT]:

die tente van Edom [= ‘jode’ /‘slangsaad’ /= illuminati /NWO]

Dit gaan dus veral ook /eerstens oor ʼn letterlike, fisieke GENE /RAS…-OORLOG … ʼn I.Dentiteit-KOMPLOT /-OORLOG … ʼn “A|-PART-heid”-OORLOG /die “Wet van SOORTE”- en (Rang-)ORDE-OORLOG – >en DUS-inwese =oor die uitwis van die Suiwer, fisieke, Adam- /EDENiet, “HAAR GENE”-lyn!*
(- d’s ook waarom Meester Jeshua voorsien dat aan d. einde –d. een ‘ethnos /ras’ teen d. ander sal opstaan …!* ;
–  &/want Dan 2:43 sê ook d. rasse sal verbaster, maar sal nié aan mekaar [kán] vasklewe  nié …!* – vir dié wat ore het wat kan hóór!*).

 • Dit is veral ook weens die “kerk” se “paulustiese” basterteologie, of die “bileamsleer” (Num 25;  Op 2:14 …), asook die ondermyning en bevegting van verskeie Skrif-beginsels soos die “TWEE-heids”-beginsel (‘Die Ander Stal’), dat die kudde  ten gronde gaan! =
               (- ‘bileamsleer’ = ook Num 25;  31:16;  Judas :7, 11 ;  2Pt 2:15 …
               = ook ‘Bgnsl.’ 23 ;  Rmwk 1;
               = NB: ‘Die Ander Stal’
               – ook Gen 17:7 ;  Ex 29:45;  Lev 20:26;  Num 25;  Deut 10:15;  23:2, 6;  Esg 20:5;  44:6+;  Miga 7:14, 18;–ens., ens., ens. … !*).

Die VOLK /’WiT Weste  sal dus in die laaste tyd  uit “haar /HOER-circe”- /Neo-Babel-sisteme moet padgee-juis ómdat  “kerk” die WOORD /LiG /Tanahk /die WEG /WAARheid /die “(Gesonde) Verbond-LEER” – wat die “SLEUTEL  van die Kennis(-van Dawid)” vir die “Koninkryk” bevat, in die modder gesmyt het – waar dit vertrap word deur die varke…!* – juis  ook te wyte, weereens, aan die “Jer. 11:9”-komplot~!*
(- sleutel-kennis /-leer, soos ook :
Ex 2:11-13;  23:32 ;  Lev 20:26; 25:44,46;  Num 23:8, 9;  25:6-13 ;  Deut 17:14, 15;  23:6 ;  Esra 9:2, 12, 14;  Esg 44:6+;  Miga 4:5;  Mal 1:4 ens., … ens).

EN  DAAR  het ons dit!*  NOU… weet ons waarom die “algemene christelike  HOERR(-kerk)” of/en die “11:9-KOMPLOT”-teers  die Tanahk  verklaar het tot – :

“afgeskaf, verval, vervang, tot niet, uitgedien, afgehandel … kultuur-histories gebonde ;  mitologies …-nutteloos …

           … “(ON-)sensitief, rassisties, diskriminerend, aanstootlik, ongewens, fascisties, fundamentalisties, ekstremisties, separatisties, krimineel … (ver-)REGS …”!*??*

Ons stuur dus af op ʼn “PLOFBARE  WAARheid”-onthuling ;  en ‘n geloofs- /dogma-ideologie-“Armageddon” /-apokalips … “Benoudheid van Jakob [= Israel/-’Weste]” – wat sal spil óm die herinstel /-oprig of die “opwekking … uit die dal van doodsbeendere” (Esg 37), van die “(Gesonde) Verbond-LEER (2Tm 4:3), of “Die WEG” van die OU!!!*  Test. /-WAARheid!!!*
                (= bv. Deut 13:5;  Hnd 18:25, 26;  Op 2:14;  11:3+) … –
        — alias :  die tyd dat “ELiJaH” die harte van die (FISIEKE JisraEL-)kinders moet kom terugkeer na die harte  van hulle (JisraEL-voor)vaders – of dus terug na die TORAH /TANAHK~!* (Mal 4:4-6 /Hos 4:6) …

        —  sodat Die VOLK – wat in ʼn staat verkeer van “duisternis /doodskaduwee” (= O.T.-loosheid /Jes 9:1;  Mt 4:16) ;  of/en in –die dal van doodsbeendere die hele Huis van [NÉT] JiSRaEL /’WESTE (Jer 37) …

 • weer “die LiG /Weg /Waarheid /LEWE” kan kies~!* –
 • met verwysing na onderskeidelik Ps. 119:105, 160;  Deut. 13:5;  30:19 – in teenstelling met … : =
 • Jer. 8:3
  En die dood [=O!!!* T.-LOOSHEID / ‘kerk’-kisme~!*]
  sal BO  die Lewe [= O!!!* T.~!* >Deu 30:19]
  verkies word  deur die hele oorblyfsel
            (= ook Rm 11:26!*).

Daarom wéét  ons die “Twee Getuies” (Op 11) sal Moses  en ELiJaH  wees (Mal 4:5, 6) – naamlik :  “die Wet /Torah en die Profete”~!* – >

 • en daarom sal hulle dus nié  enigiemand /iets kan wees, soos :  Ray McCauley, Desmond Tutu …; Alan Boesak, Rick Warren, Rick Joyner, TD Jakes, TB Joshua, Andrew Murray, Isak Burger … Jannie Pelser … Calvyn, Augustinus, Angus Aartappellusnié … ~!*

Nou weet ons waarom dié “2 Getuies” ook weer deur “die circe” vermoor sal word – soos hulle nog altyd die ON-sensitiewe WAARheids-profete /rigters /sieners … en Jeshua en die apostels … en die WAARheid-liefhebbers in die Middeleeue … ens. – vermoor het … – tot vandag nog – soos die Koestlers, Eksteens, Coopers …~!*

Ons weet ook, egter HEL–laas, dat Die VOLK  (Wit christen-Weste) op geen manier haarself sal kan, of WIL, AF-sonder of A|PART-stel … nié  van die “Egiptiese vleispot /Bab(b)el HOER-kerk(er)”-system /“bedwelming, hipnose …” /“prison for your mind”/-Matrix …!*

Daarom sal Majesteit Almagtig die komende (‘Nibiruaanse’) Aard-RAMPE!!! /apokalips (Opb. 6-16) … sosiale /ekonomiese … rampe /peste /oorlog /hongersnood … ‘PLAASMOORDE’ … as instrument gebruik om Die VOLK /’WiT Weste  tot dié A|PARTheid-handeling te dwing … waarvan die movie, 2012 deels ʼn goeie uitbeelding hiervan bied …!*
(= ‘n film wat impliseer dat die oorblyfsel v.d. WiT christen-Nasies na ~►

► ‘BOER-Land’ /SA /‘Berg Sion’ toe … sal moet kom vir oorlewing~!* –

= na die ‘wildernis /woestyn’ –waar d. Vrou ‘n Plek het & sy bewaar word => UIT  d. gesig v.d. slang /illuminati-jood-system …~!* = Op. 12:6, 14~!*).

MAJUBA

En sodoende dan – dat ons dus, onvermydelik en noodwendig (weereens), aan die vooraand staan van Skrif soos Maleagi 4:5, 6 …~!*

 • …om die hart van die [Israel-]Kinders [’WiT Weste]

TERUG  TE KEER  na die HART

van húlle [Israel voor-]Vaders [= TANAHK!*]!* ~

        ~ naamlik om Die VOLK  te bevry uit die bedwelming (Jes 51:22;  Opb 17:4) /hipnose /wurggreep van die “jou  saad” /edomiete /“adder- /-illuminati-jode” /van haar “HOERRR-kerk”-geit /Matrix … haar  “ingesluipte” heersers en van die “Jer. 11:9”-KOMPLOT …~!►

 • Chris